13 Mayıs 2025, Salı Gazete Oksijen
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 08.12.2024 20:07 | Son Güncelleme: 08.12.2024 20:20

Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığı sonrası TFF'den açıklama

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Sivasspor - Galatasaray maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz'a ilişkin TFF'den açıklama geldi ve "Sorumluların gerekli disiplin cezalarına çarptırılması için tüm çabayı göstereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi
Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığı sonrası TFF'den açıklama
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelenin son dakikalarında Barış Alper Yılmaz'a Manaj tarafından yapılan faul sonrası, milli futbolcu sahayı sedyeyle terk etti. 

TFF'den konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün oynanan Net Global Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasında, Galatasaray Spor Kulübü’nün ve A Milli Takımımızın değerli oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ın, sportmenlik dışı bir müdahale sonucu sakatlığa maruz kalmasından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, bu üzücü olayın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve sorumluların gerekli disiplin cezalarına çarptırılması için tüm çabayı göstereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Türk futbolunun bir parçası olan her oyuncunun sağlığı ve güvenliği, bizim için en öncelikli konudur"