28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 02.06.2023 04:30 | Son Güncelleme: 02.06.2023 04:30

Bodrum basketbol kenti de olur mu?

Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı Süper Lig'e çıktı. Bu başarının arkasında Bodrum’u bir basketbol kenti yapmayı hedefleyen Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’nün başkanı Dağlarca Çağlar var
2021 yılında kurulan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı 2 yıl gibi kısa bir sürede iki lig geçerek Süper Lige çıktı.
2021 yılında kurulan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı 2 yıl gibi kısa bir sürede iki lig geçerek Süper Lige çıktı.

Hiç basketbol oynamadım. Ortaokul ve lise yıllarında mecburiyetten, beden derslerinde not almak dışında elime pek basket topu değmedi. Ancak izlemeyi çok severim. Ve sanırım bunu da çocukluğumun, gençliğimin geçtiği Karşıyaka’ya borçluyum. Arkadaşlarımın çoğu okuldaki ve mahalle aralarındaki, sahildeki beton basketbol sahalarında maç yapardı. Benim büyüdüğüm dönemde Karşıyaka, Türkiye Basketbol Ligi’nde çok güçlü bir rüzgar estiriyordu. Maçlara giderdik, takımımızla gurur duyardık. Halen de Karşıyaka ve Bostanlı’daki basketbol sahalarında her yaştan insanı görebilirsiniz. O günlerden bugünlere çok şey değişmiş, inişler çıkışlar olmuş olsa da hala Karşıyaka ve İzmir için basketbol özeldir. Çok başarılı basketbolcular çıkaran bir ilçedir Karşıyaka.

Bunları bana hatırlatan geçen hafta tanıştığım ve şampiyonluk heyecanlarını paylaştığım Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar oldu. Çağdaş Bodrum Spor 20 ayda iki ligi geçerek Basketbol Süper Ligi’ne çıktı.