28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.04.2022 14:51 | Son Güncelleme: 20.04.2022 15:08

Cristiano Ronaldo'nun ailesinden Liverpool taraftarlarına teşekkür

Cristiano Ronaldo'nun ailesi, erkek çocuğunu kaybeden Ronaldo'ya destek veren Liverpool taraftarına teşekkür etti
Cristiano Ronaldo'nun ailesinden Liverpool taraftarlarına teşekkür

Cristiano Ronaldo'nun ailesi, Liverpool taraftarının maç anında gösterdikleri desteğine teşekkür etti. Ünlü yıldızın kız kardeşi Elma paylaştığı mesajda, "Liverpool bunun için teşekkürler. Bugün yaptıklarınızı unutmayacağız" dedi. Annesi Dolores Aveiro ise "Tüm kalbinizle Tanrı'ya inanın... Bütün yollar ona çıkıyor ve o seni yönlendiriyor..." ifadelerini kullandı.

Manchester United'dan açıklama

37 yaşındaki yıldızın kulübü Manchester United, Ronaldo'nun Liverpool maçına çıkmayacağını açıklamıştı: "Ronaldo, bu son derece zor zamanlarda sevdiklerine destek olmalı. Ailesinin mahremiyet talebini de göz önüne alarak, bu akşam Anfield Stadı'nda Liverpool ile oynayacağımız lig maçında Ronaldo, kadroda yer almayacak. Cristiano, bütün kalbimiz seninle. Sana ve ailene başsağlığı diliyoruz."

7. dakikada gelen alkış

Liverpool-Manchester United maçından önceki gün Cristiano Ronaldo, ikiz bebeklerinden erkek çocuğunun hayatını kaybettiğini, kız çocuğunun yaşadığını duyurmuştu.

Liverpool taraftarı ise futbolcunun yer almadığı maç sırasında destek gösterisinde bulundular. Karşılaşmanın 7. dakikasında tribünlerde alkış sesleri yükseldi. Alkışın ardından taraftarlar Liverpool'un efsane bestesi "You'll Never Walk Alone (Asla Yalnız Yürümeyeceksin)"u hep bir ağızdan söyledi.