28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 17.09.2022 20:28 | Son Güncelleme: 17.09.2022 20:35

Fatih Terim'den belgesel paylaşımı: 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak

Netflix'te yayınlanan Terim belgeseli için Instagram hesabından paylaşım yapan Fatih Terim, "4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak. Hayat ve zaman eksiliyor, hatıralar ve canlar nasıl eksik kalmasın" ifadelerine yer verdi
Fatih Terim'den belgesel paylaşımı: 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Fatih Terim, kariyerine ve özel hayatına odaklanan ve Netflix'te yayınlanan "Terim" belgeseli için Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Bir belgeseli olmasını çok istediğini ifade eden Terim, paylaşımında emeği geçenlere ve izleyenlere teşekkür etti.

Fatih Terim paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
"Çok istedim beni anlatan bir belgeselim olsun. Acısıyla, tatlısıyla hiç kolay olmayan hikayemi, ortak olanlar da dile getirsin. 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak. Hayat ve zaman eksiliyor, hatıralar ve canlar nasıl eksik kalmasın? Belgeseli, ailemle birlikte yayın gününde bir kez daha izledik. Bu zamana kadar benimle bu yolda yürümüş sizlerin, yine benimle birlikte ortak olduğu bir belgesel çıktı. Bunun mutluluğuna bir de dünyanın dört bir yanında beni hiç tanımayan insanların izlediği heyecanı eklendi. Emeği geçen, nefes veren, izleyen herkese çok teşekkür ederim."