01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.04.2024 09:15 | Son Güncelleme: 08.04.2024 09:17

Fazıl Say'dan Süper Kupa tepkisi: Bencil ve çocukça

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına A Takım'la değil, U19 takımıyla çıkmasına tepki gösterdi. Yönetimi eleştiren Say, "Galatasaray ile olan 117 yıllık rekabeti hiçe saymayı, bencil ve çocukça buluyorum" dedi
Fazıl Say'dan Süper Kupa tepkisi: Bencil ve çocukça

Şanlıurfa’da herkes müthiş bir final izlemeyi umut ediyordu ancak dün gece çok kısa sürdü. Fenerbahçe, daha önce açıkladığı gibi U19 takımıyla sahaya çıktı, henüz 50. saniyede Icardi golü attı. Sonrasında kenardan gelen talimatla Sarı-Lacivertli genç oyuncular soyunma odasına gitti, hakem maçı tatil etti.

Fenerbahçe taraftarı olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Say "Bir Fenerbahçeli olarak, çok eski bir gelenek olan Cumhurbaşkanlığı kupasını protesto eder hale gelmeyi, Galatasaray ile olan 117 yıllık rekabeti hiçe saymayı, bencil ve çocukça buluyorum. Bu krizleri FB yönetemiyor. Bu aşırı tepkiler ile Haklıyken haksız duruma düşüyor ve taraftarını da üzüyor küçük düşürüyor, bazıları da kızarsa kızsın bu sözlere, biraz düşünsünler" dedi.