29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.02.2024 23:27 | Son Güncelleme: 08.02.2024 23:40

Fernando Santos'tan önce tebrik sonra uyarı: 90 dakika boyunca ikinci yarı gibi oynamalıyız

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle eleyen Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, "Oyuncularımı tebrik ediyorum ama bu şekilde olmamalı. 90 dakika boyunca ikinci yarı gibi oynamalıyız" diye konuştu
Fernando Santos'tan önce tebrik sonra uyarı: 90 dakika boyunca ikinci yarı gibi oynamalıyız

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk olduğu Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, "İkinci devre rakibi sahasına hapsettik. 2 golü bulduk ve maçı çevirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama bu şekilde olmamalı. 90 dakika boyunca ikinci yarı gibi oynamalıyız" dedi.

Santos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta iki farklı hikaye olduğunu söyledi. İdmanlarda yaptıklarını, oyunculardan istediklerini ilk yarıda saha göremediklerini ifade eden Santos, rakiplerinin ise ilk devrede agresif oynadığını ve oyunu iyi yönlendirdiğini kaydetti.

"Tebrik ediyorum ama bu şekilde olmamalı"

Rakibe ilk yarıda çok fırsat verdiklerini aktaran Santos, şunları kaydetti: "Antalyaspor ilk yarıda maçı fazlasıyla hak etti. Çok iyi oynadılar. Biz kötü oynadık. İkinci yarıda durumu değiştirdik. Sahada sadece formamız değil Beşiktaş'ın da iyi oyuncuları vardı. Savaştık, didindik. Güzel mücadele sergiledik. Daha çok baskı yaptık ve önde oynadık. İkinci devre rakibi sahasına hapsettik. 2 golü bulduk ve maçı çevirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama bu şekilde olmamalı. 90 dakika boyunca ikinci yarı gibi oynamalıyız. Maçın içinde iki farklı senaryoyu bir daha görmeyiz."

Kaynak: AA