20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.09.2022 23:48 | Son Güncelleme: 08.09.2022 01:50

Galatasaray'ın hareketli gecesi: 5 KAP bildirimi birden geldi

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Galatasaray'dan üst üste transfer hamleleri geldi. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi, Milot Rashica, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen ve Juan Mata görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi
Galatasaray'ın hareketli gecesi: 5 KAP bildirimi birden geldi

Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, gün içerisinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) 5 transfer bildiriminde bulundu. 

Mauro Icardi

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain ile görüşmelere başlandığını duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Yusuf Demir

Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Yusuf Demir transfer edildi.

Bildirimde, "Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Mathias Ross Jensen

Başka bir genç oyuncu daha transfer edildi. Aalborg BK oyuncusu 21 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross Jensen de artık sarı-kırmızılı formayı giyecek. Kulüp, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır" açıklamasını yaptı.

Milot Rashica

İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın geçici transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığı belirtildi.

KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Juan Mata

Sarı-kırmızılılar, son olarak Juan Mata transferini duyurdu. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.