19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.07.2023 13:46 | Son Güncelleme: 21.07.2023 14:28

İmzalar atıldı: Galatasaray stadyumunun yeni isim sponsoru RAMS Global

RAMS Global, 5 yıl sürecek sözleşmenin imzalanmasıyla RAMS Park adıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin stadyum isim sponsoru oldu. Galatasaray bu anlaşmayla 213 milyon 600 bin TL gelir elde edecek
İmzalar atıldı: Galatasaray stadyumunun yeni isim sponsoru RAMS Global

Galatasaray ile RAMS Global arasında stat isim sponsorluğu için resmi imzalar atıldı. Bu anlaşmayla 213 milyon 600 bin TL gelir elde edecek olan Galatasaray'ın stadının adı 5 yıl boyunca RAMS Park olacak.

İmza töreninde konuşan Dursun Özbek, "Çok yakında adı RAMS Park olan stadyumumuzda sezonu açacağız. Kazanacağımız Avrupa Kupası'nı, burada bir şölen içerisinde kutlayacağız" ifadelerini kullandı. RAMS Global CEO'su Devran Bülbül ise yaptığı açıklamada, "Bir Galatasaray sevdalısı olarak kulübüme her konuda, her desteği vereceğime söz veriyorum" dedi.

"Bizim için önemli ve gurur verici"

Kazakistan'ın önemli şirketlerinden biri olduğunu ifade eden Erden Timur, "Çok ciddi yatırım yapıyorlar. Bu iş birliğinin her anlamda değer katacağını düşünüyorum. Bizim için önemli ve gurur verici. RAMS ailesine çok teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.