20 Haziran 2025, Cuma
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 14.06.2025 15:50 | Son Güncelleme: 14.06.2025 16:15
Makaleyi sesli dinle • 0:00

İran, eski Fenerbahçe koçunun yaşadığı binayı vurdu

İran’ın İsrail’e gerçekleştirdiği karşı saldırılarda Hapoel Tel Aviv koçu Dimitris İtudis’in yaşadığı bina da vuruldu
Fotoğraf: Depo Photos
Fotoğraf: Depo Photos
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Bir dönem Fenerbahçe Beko’yu da çalıştıran ve bu sene Eurolegue’e katılacak İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv’in antrenörü olan Dimitris İtudis’in yaşadığı bina, İran’ın İsrail’e attığı füzelerden biri tarafından vuruldu. Itoudis’in olay sırasında binada olmadığı belirtildi.

İsrailli haber sitesi One’ın haberine göre Itoudis, İsrail’de basketbol sezonunun sona ermesinin ardından memleketi Yunanistan’a dönmüştü ve saldırı sırasında evi boştu. Cuma akşamı füzenin binanın Itoudis’in dairesinin bulunduğu tarafına değil, diğer cepheye çarptığı belirtildi.

Hapoel Tel Aviv konuyla ilgili açıklamasında, “Takım koçunun evi zarar görmemiştir. İsrail halkının ve ordunun güvenliği için dua ediyoruz. Bugünlerde düşmanlarımıza dolaylı yoldan da olsa hizmet edebilecek doğrulanmamış bilgiler yaymaktan kaçınılmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İran’ın cuma akşamı ve cumartesi sabahının ilk saatlerinde İsrail’in saldırılarına karşılık olarak Tel Aviv’e yaptığı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.