21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.06.2024 14:59 | Son Güncelleme: 02.06.2024 15:53

Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi: Kadıköy'de imza töreni gerçekleşecek

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak Portekizli Jose Mourinho İstanbul'a geldi. Kulüpten yapılan açıklamada Kadıköy'deki imza töreni için saat 17.00'den itibaren stadyumun kapılarının açılacağı belirtildi
Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi: Kadıköy'de imza töreni gerçekleşecek

Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inen özel uçakta Mourinho'ya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve Ali Koç'un seçimi kazanması durumunda bir sonraki dönemde yönetim listesinde yer alacak Acun Ilıcalı eşlik etti. Mourinho, kendisini taşıyan özel uçağın inmesinin ardından havalimanında toplanan taraftarları selamlamak için apronun dışına çıktı.

Portekizli çalıştırıcı, taraftarları selamladıktan sonra havalimanına geri dönerken, kendisini kalacağı otele götürecek helikoptere bindi. Jose Mourinho, bugün saat 19.00'da Ülker Stadı'nda düzenlenecek törenle kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığını duyurduğu Portekizli Jose Mourinho, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Jose Mourinpo ve beraberindekiler, helikopterle havalimanından ayrıldı.

Törene dair bir açıklama yayınlayan sarı-lacivertli kulüp de taraftarların stadyuma girişlerde sorun yaşanmaması için kapıların 17.00 itibarıyla açılacağını duyurdu. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: 

Bu akşam biletli taraftarlarımızın girişlerde sorun yaşamaması ve imza törenini sorunsuz izleyebilmesi için evimizin kapıları 17.00 itibarıyla açılacaktır.