27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.09.2023 19:47 | Son Güncelleme: 18.09.2023 19:57

Manchester United'da yeni kriz: Aaron Wan-Bissaka 3 ay yok

Mason Greenwood krizini futbolcuyu kiralayarak aşan, Anthony'ye bir süre takıma dönme diyen ve son olarak Jadon Sancho'yu kadro dışı bırakan Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United şimdi de sakatlık krizle karşı karşıya. Sağ bek Aaron Wan-Bissaka 3 ay yok
Manchester United'da yeni kriz: Aaron Wan-Bissaka 3 ay yok

Manchester United'da düzenli olarak forma giyen İngiliz sağ bek Aaron Wan-Bissaka'nın sakatlık geçirdiği belirtildi. 25 yaşındaki oyuncunun 'hamstring' sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Hamstring sakatlığı, bacağın arka tarafından kalçaya kadar uzanan üç kas grubunu oluşturuyor ve kasların kasılmasından dolayı meydana geliyor.

Manchester United formasıyla bu sezon 5 lig maçına çıkan Wan-Bissaka, 2019 yılında Crystal Palace'tan 55 milyon euroya transfer oldu.

Greenwood'la ilgili krizi futbolcuyu kiralayarak aşan, Anthony'ye "bir süre takıma dönme" diyen İngiliz ekibi Manchester United, son olarak Jadon Sancho'yu kadro dışı bırakmasıyla gündeme geldi.

Sezona istediği gibi başlayamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Bayern Münih ve Kopenhag ile A Grubu'nda yer alan Manchester United, lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Sahasında oynadığı Wolverhampton ve Nottingham Forest maçlarını kazanan Manchester ekibi, Londra deplasmanlarında Tottenham ve Arsenal'a yenilmekten kurtulamadı. Bu maçlarda 5 gol yiyen Ten Hag'ın öğrencileri, rakip fileleri bir kez havalandırabildi.