04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.02.2024 19:27 | Son Güncelleme: 15.02.2024 19:52

Mbappé kararını verdi: Sezon sonunda PSG'den ayrılıyor

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fransız forvet Kylian Mbappé, takımdan ayrılma kararı aldığını kulüp başkanı Nasır el-Halifi'ye bildirdi
Mbappé kararını verdi: Sezon sonunda PSG'den ayrılıyor

Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappé sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre, sezon sonunda PSG ile sözleşmesi sona erecek Mbappe, kulüp başkanı Nasır el-Halifi'ye ayrılık kararını bildirdi. 

Mbappé, 2017 yılından bu yana PSG'de kariyerini sürdürüyor. Fransız forvet kendi jenerasyonunun en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Fransa ile 2018'de 19 yaşında Dünya Kupası'nı kazandı ve turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçildi. 2022 Dünya Kupası'nda Fransa bir kez daha finale yükselirken sekiz golle gol kralı oldu ve Lionel Messi liderliğindeki Arjantin'e penaltı vuruşlarında yenildi.

Mbappé'nin PSG'deki sürecine uzun zamandır potansiyel ayrılık söylentileri eşlik ediyordu ve Real Madrid en çok konuşulan takımlardan biri oldu. Real Madrid 2022'de Mbappé'yi takımdan koparmak için büyük bir teklif yaptı ancak PSG onu iki yıllık bir sözleşmeye daha ikna etmeyi başardı.