18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.12.2023 01:26 | Son Güncelleme: 30.12.2023 10:51

Merih Demiral'dan "sesin soluğun çıkmıyor" paylaşımına yanıt: Etkileşim için şov yapıyorsun

Futbol hayatını Suudi Arabistan'da sürdüren Merih Demiral, Süper Kupa'nın iptali ve yaşananlar karşısında kendisini sessiz kalmakla suçlayan bir sosyal medya kullanıcısına, "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanı versin" karşılığını verdi
Merih Demiral'dan "sesin soluğun çıkmıyor" paylaşımına yanıt: Etkileşim için şov yapıyorsun

Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa finali öncesi yaşanan kriz ve maçın iptaline sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere tepki gösterdi. 

Suudi Arabistan'ın Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalinde 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' pankartı ve Atatürk tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle takımlar maça çıkmama kararı aldı ve mücadele iptal edildi. Suudi Arabistan'ın yaklaşımı Türkiye'de büyük bir tepkiye yol açtı. Sosyal medyada eleştirilen isimlerden biri de Al-Ahli forması giyen Merih Demiral oldu. Tepkilere ilişkin, Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Demiral, "Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" ifadelerini kullandı. 

Milli futbolcu, sosyal medya platformu X'te yer alan parodi futbol hesabı Alkolikyorumlar'ın "Kaan Ayhan gol sevinci yaşarken senin kişisel showuna katılmadı asker selamı vermedi diye kameralar önünde artistlik yapıyordun. Şimdi mevzu Atatürk ama sesin soluğun çıkmıyor. Koysana tepkini en milliyetçi sensin" paylaşımına ise sert tepki gösterdi.

Demiral, "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin" ifadelerini kullandı. Alkolikyorumlar bu mesaja, "Olayın üstünden kaç saat geçmiş. Gelip bana bela okuyana kadar tepkini koysana. Neden top çeviriyorsun?" karşılığını verdi.