05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.06.2023 21:17 | Son Güncelleme: 05.06.2023 21:31

Messi, Barcelona'ya dönüyor: Transfer görüşmesinden ilk görüntüler

PSG’den ayrılması kesinleşen Lionel Messi, Suudi Arabistan'ın günde 1.6 milyon euro'luk rekor teklifi reddetmeye hazırlanıyor. Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile transfer görüşmesi gerçekleşti
Messi, Barcelona'ya dönüyor: Transfer görüşmesinden ilk görüntüler

Paris Saint Germain'den ayrılacağı açıklanan Lionel Messi'nin geleceği netlik kazanıyor. İlk olarak İspanyol gazeteci Toni Juanmarti; Baba Jorge Messi'nin, Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın evinde Arjantinli oyuncunun transferi için görüşme gerçekleştirdiğini yazdın. Hemen ardından İtalyan gazeteci Fabrizio Romano toplantının görüntüleri paylaştı.

Transfer olasılığının dünya spor medyasında manşetlerde yer alması sonrası 35 yaşındaki futbolcunun babası "Lionel ,Barça'ya dönmek istiyor. Ben de geri dönmesini çok isterim. Bakalım olabilir" açıklaması yaptı.

2021 yılında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan yıldız futbolcu, Fransız ekibinde çıktığı 74 maçta 32 gol attı ve 35 asist yaptı.

Haberde mali sıkıntılar yaşayan Katalan devinin, transfer için La Liga'dan izin aldığı ifade edildi. Daha önce Messi'nin Barcelona'ya dönmek istediği için MLS ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri beklettiği biliniyordu. Özellikle Arap ekibi Al Hilal'in yıldız  oyuncuya yıllık 400 milyon euro'dan fazla bir teklif verdiği ve beklemeye geçtiği açıklanmıştı.