29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.05.2023 04:30 | Son Güncelleme: 13.05.2023 18:11

Messi günde 1.6 milyon euro’ya hayır diyecek mi?

Messi PSG’nin asıl yıldızı olamadı. Şimdi S. Arabistan’a gidip yılda 500 hatta 600 milyon euro alabileceği konuşuluyor. “İstemem, daha 2026 Dünya Kupası var” diyebilecek mi?
Alp Ulagay
Alp Ulagay
Aldığı son ceza ve taraftar tepkisinden sonra Messi'nin PSG'de gelecek sezon oynama ihtimali azaldı. Suudi  Arabistan teklifinin alternatifi ABD olabilir.
Aldığı son ceza ve taraftar tepkisinden sonra Messi'nin PSG'de gelecek sezon oynama ihtimali azaldı. Suudi Arabistan teklifinin alternatifi ABD olabilir.

Lionel Messi 2022’yi adeta mutluluktan uçarak tamamlamıştı. 16 yıldır peşinden koştuğu Dünya Kupası’nı benzersiz bir senaryoyla kazanmanın hazzı bambaşkaydı. Ancak coşku çok uzun sürmedi. Fransa’ya döndüğünde yine o eski bildik sorularla karşılaştı: “Paris St. Germain Mbappé’nin takımı mı? Neymar bu hafta oynar mı? Üç yıldız aynı anda sahada olsun mu? Şampiyonlar Ligi’nde mutlu son gelir mi?” Messi’nin imza attığı günden beri bitmek bilmeyen sorulardı bunlar. Derken mart ayı başında PSG Şampiyonlar Ligi’ne ikinci turda veda etti. Fransa Ligi’nde de işler pek parlak gitmiyordu. Fransa Kupası’nda Marsilya’ya elenmek işin tuzu biberi oldu. Teknik direktör Galtier her an kovuldu kovulacak gibiydi.