08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.06.2024 21:32 | Son Güncelleme: 22.06.2024 21:40

Montella: Fena bir maç oynamadık, ilk 20 dakika gole yakın olan bizdik

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0 kaybedilen Portekiz maçı için, "Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. İlk 20 dakika gole yakın taraf olan bizdik ama bu seviyelerde böyle rakiplere karşı golü bulamazsanız sonra her şey daha zor oluyor" yorumunu yaptı
Montella: Fena bir maç oynamadık, ilk 20 dakika gole yakın olan bizdik

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0 kaybedilen Portekiz maçında takımının kötü bir oyun ortaya koymadığını savundu. Karşılaşmanın ardından TRT'nin sorularını yanıtlayan Montella, "Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. İlk 20 dakika gole yakın taraf olan bizdik ama bu seviyelerde böyle rakiplere karşı golü bulamazsanız sonra her şey daha zor oluyor. Rakibin golünden sonra özgüven kaybı oldu. Sonrasında takım ruhunu sahaya yansıtarak tekrar maça ortak olmaya çalıştık. Sonuna kadar mücadele verdik" dedi. 

Kalede Altay Bayındır tercihi sorulan İtalyan teknik direktör, "Üç kalecimiz de çok çok iyi kaleci. Bu sabah bir sakatlıkla uyandık o yüzden böyle bir karar aldık. Biliyorum ki bir karar verdiğinizde bir şeyler ters gidince, mağlubiyete dönüşünce ilk düşman milli takım hocası oluyor" diye konuştu. Montella, İsmail Yüksek ve Arda Güler'le ilgili soruya ise, "İsmail çok büyük bir sakatlıktan geliyor. 90 dakikayı çıkarmak için hazır değil. 90 dakika farklı 45 dakika farklı. Arda hakikaten yorgundu ve bir sakatlık riski mevcuttu. Hatta oyuna alırken almasam mı diye düşündüm" karşılığını verdi.