29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.01.2024 19:39 | Son Güncelleme: 07.01.2024 20:19

Okan Buruk: Sekiz oyuncumuz yok ama kazanacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı öncesi konuştu. Süper Kupa maçının tarih olarak yanlış seçildiğini dile getiren Buruk, oyuncularının daha çok dinlenmeye ihtiyacı olduğuna dikkat çekti
Okan Buruk: Sekiz oyuncumuz yok ama kazanacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın durumu hakkında konuşan Okan Buruk şu sözleri kaydetti:

"Bir ara oldu. Süper Kupa, tarih olarak yanlış bir tarihti. Bundan önce de söylemiştim. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dinlenebileceği tek haftada yurt dışına böyle bir maç konması yanlıştı. Oyuncularımın daha çok dinlenmeye ihtiyacı vardı. 29 maç oynadık. Bir izin daha verdik. 4 günlük sürenin ardından oyuncularım fresh geldi. İlk defa bu kadar üst üste gelen sakatlık, Afrika Kupası ve cezalılar var. 8 oyuncumuz yok. Bizi sevindiren, motive eden şey iyi bir 11'imiz var, kulübeden gelenler var, gençlerimiz var altyapıdan gelen. Maçın devamında da herkesi kullanacağız. Hedefimiz kazanmak, kazanarak devam etmek. Motivasyonumuz, isteğimiz tam. Seyircimiz oyunumuzu, baskımızı, hızımızı, kalitemizi yükseltiyor. Onlarla birlikte iyi bir maç bekliyorum" dedi.

Maçla ilgili açıklama yapan Okan Buruk "Bizim oynadığımız bir oyun var. Devam ettirmek istiyoruz. Kim başlarsa başlasın, buna devam etmek istiyoruz. Şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ediyor. Biz de kazanmak için sahadayız. Favori olan biziz. En iyisini yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.