20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.08.2024 10:29 | Son Güncelleme: 12.08.2024 14:25

Paris Olimpiyatları'nın kapanış törenine Tom Cruise damga vurdu

Dublör kullanmamasıyla bilinen Hollywood yıldızı Tom Cruise, Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde unutulmaz bir gösteriye imza attı
Paris Olimpiyatları'nın kapanış törenine Tom Cruise damga vurdu

Ajan serisi Görevimiz Tehlike'nin yıldızı Tom Cruise, 2024 Paris Olimpiyatları'nda filmleri aratmayan bir gösteriye imza attı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı yakından takip eden ve gizlice gösteri hazırlayan Cruise unutulmaz bir performans sergiledi. Bu performansta da tıpkı filmlerindeki gibi dublör kullanmadı. 

62 yaşındaki oyuncu, Fransa Stadyumu'nun tepesinden cesur bir atlayış gerçekleştirdi. Ünlü aktör, bir ipe bağlı olarak stadyumun zeminine iniş yaptı. Daha sonra Cruise, sporcuların arasından geçerek sahneye doğru ilerledi.

Olimpiyat bayrağını aldı

ABD'li oyuncu Los Angeles Başkanı Karen Bass'ten Olimpiyat bayrağını alarak motosikletine bindi ve kalabalığın arasından geçti. Ardından, Cruise'un Los Angeles'a ulaşmak için zamana meydana okuduğu ve meşhur Hollywood tabelasına vardığı kısa bir görüntü paylaşıldı.

Cruise'un bu gösteri fikrini bulduğu ve bunu Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile paylaştığı bildirilmişti. 2004 yılında, Cruise Los Angeles'ta barış ve dostluk mesajı veren Olimpiyat meşalesinin taşınmasında görev aldı.