02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.01.2024 23:20 | Son Güncelleme: 03.01.2024 23:35

Real Madrid Mallorca'yı tek golle geçti: Arda Güler yine yedek kaldı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 19. haftasında Real Madrid, sahasında Mallorca'yı 1-0 mağlup etti. Maçta oynaması beklenen Arda Güler ise yedek kaldı
Real Madrid Mallorca'yı tek golle geçti: Arda Güler yine yedek kaldı

Santiago Bernabeu'da oynanan maçta Madrid ekibine galibiyeti getiren golü 78. dakikada Antonio Rüdiger kaydetti. Lider Real Madrid bu sonuçla puanını 48'e yükseltirken, Mallorca ise 18 puanla 14. sırada kaldı.

Real Madrid'de sakatlığı atlatan Arda Güler uzun bir süre sonra maç kadrosundaki yerini alırken karşılaşmada süre bulamadı. 67. dakikada ısınmaya başlayan Arda Güler, maçın son anlarında ısınmasını tamamlayıp yedek kulübesine döndü.

Bu sonuçla birlikte Real Madrid puanını 48'e yükseltirken Mallorca 18 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Real Madrid evinde Almeria'yı konuk ederken, Mallorca sahasında Celta Vigo'yu ağırlayacak.

Ancelotti: Acele etmemeliyiz, zamanımız çok

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç öncesi yaptığı açıklamada sakatlığı geçen milli futbolcu Arda Güler'in Mallorca maçında forma giyebileceğini söylemişti. İtalyan teknik adam, sezonun bu bölümüne iyi başlamak istediklerini belirterek, "İyi haberler aldık çünkü birçok oyuncumuz takıma katılıyor. Vinicius, Carvajal, Arda geri dönüyor ve Camavinga da yakında bizimle olacak" diye konuşmuştu.

Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya, "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Yarın ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA