21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.10.2023 20:37 | Son Güncelleme: 28.10.2023 21:02

Rize'den kayıpsız dönüyor: Galatasaray 3 puanı tek golle aldı

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'u Sérgio Oliveira'nın golüyle 1-0 yendi. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi
Rize'den kayıpsız dönüyor: Galatasaray 3 puanı tek golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray mücadeleyi 1-0 kazandı. İlk yarısı 0-0 berabere noktalanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın golü 68. dakikada Sérgio Oliveira'dan geldi. Bu sonuçla puanını 28'e yükselten Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı. 

Okan Buruk'tan 3 değişiklik 

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, Bayern Münih maçında iğne ile sahaya sürdüğü Arjantinli futbolcu Icardi'ye bu maçta da ilk 11'de görev verdi.

Buruk, Şampiyonlar Liginde Bayern Münih'e 3-1 yenildikleri maçta görev alan oyunculardan Kazımcan Karataş, Kaan Ayhan ve Tete'yi yedeğe çekerken, Rizespor karşısında bu futbolcunun yerine Angelino, Kerem Demirbay ve Mertens'i görevlendirdi.

Çaykur Rizespor taraftarından Filistin'e destek

Yeşil-mavili taraftarlar, Galatasaray maçına yoğun ilgi gösterdi. Çaykur Didi Stadı'nı dolduran taraftarlar, İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye saldırıları nedeniyle Filistin'e destek verdi.

Takımlarını desteklemek için tribündeki yerini alan binlerce Çaykur Rizespor taraftarı, Filistin bayrağı ve atkıları açarak Filistin lehine sloganlar attı, dua etti.