03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.12.2023 21:17 | Son Güncelleme: 01.12.2023 21:26

Samandıra'da futbolcularla toplantı: Ali Koç takımdan 'büyük reaksiyon' bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 6-1'lik Nordsjaelland yenilgisinin ardından Samandıra'da futbolcularla toplantı yaptı. Farklı yenilginin kabul edilemez olduğunu belirten Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini ifade etti
Samandıra'da futbolcularla toplantı: Ali Koç takımdan 'büyük reaksiyon' bekliyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 4 Aralık Pazartesi günü sahasında EMS Yapı Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenman öncesinde takımla bir toplantı yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Danimarka'nın Nordsjaelland ekibi karşısında yaşanan 6-1 mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade eden Ali Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti. Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi.

Fred takımla çalıştı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Nordsjaelland ile oynanan maçta ilk 11'de görev alan oyuncular ise antrenmanı yenilenme çalışmasıyla noktaladı. Sakatlığı geçen Brezilyalı futbolcu Fred antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA