23 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.02.2023 09:12 | Son Güncelleme: 12.02.2023 10:05

Stefan Kuntz Almanya'da depremzedeler için kasiyerlik yaptı

A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, Almanya'da depremzedeler yararına kasiyerlik yaptı. Etkinlik süresince toplam 10 bin euro toplayan Kuntz gazetecilere yaptığı açıklamada toplanan paraların AFAD’a bağışlanacağını söyledi
Stefan Kuntz Almanya'da depremzedeler için kasiyerlik yaptı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin mağdurları yararına, Almanya'da yaşadığı beldedeki bir süpermarket zincirinin şubesinde kasiyerlik yaptı. Saarland eyaletindeki Neunkirchen-Wellesweiler beldesinde, Edeka marketin 1 numaralı kasasına geçen Alman teknik adamın bulunduğu süre içinde tüm kasaları açık tutuldu. Etkinlik sonrası Kuntz'ın gazetecilere verdiği açıklamaya göre toplanan 10 bin euro AFAD'a bağışlanacak.

Kasasında 10 bin euro topladı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yardımcı olmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin mağdurları yararına, Almanya'da yaşadığı beldedeki Edeka süpermarket zincirinin şubesinde kasiyerlik yapan ve kasasında 10 bin euro toplanan Kuntz, etkinlik sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.

Edeka'nın sahibi Mehmet Göksu'yla konuşmuş

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan lig maçını izlediğini ve sabah kalktığında cep telefonunda çok sayıda mesajla olduğunu ifade eden Kuntz, bu büyük felaketten zarar görenler için ne yapabiliriz diye düşünürken yaşadığı bölgedeki Edeka marketine ait şubenin sahibi Mehmet Göksu ile böyle bir etkinlik için karar verdiklerini söyledi.
Bugün süpermarket kasasında toplanan paranın üzerine bir miktar da ekleyerek elde edilen 10 bin euro'nun AFAD hesabına yatırılacağını anlatan Kuntz, daha önce başka firmaların da kendisiyle irtibata geçtiğini ve toplanan paraların AFAD hesabına yatırıldığını belirtti.

Kaynak: AA