29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.02.2024 23:08 | Son Güncelleme: 11.02.2024 23:49

Tartışma sosyal medyaya taşındı: Galatasaray'ın paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt

Galatasaray, 2-2 berabere biten Fenerbahçe-Alanyaspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin, "Şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek" açıklamasını yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten bu paylaşıma, "Kişi kendinden bilir işi" yanıtı geldi
Tartışma sosyal medyaya taşındı: Galatasaray'ın paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt

Galatasaray, 2-2 berabere biten Fenerbahçe-Alanyaspor maçındaki hakem kararları hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün paylaşımında, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" ifadeleri yer aldı. 

Galatasaray'ın bu açıklamasına Fenerbahçe'nin yanıtı gecikmedi. Sarı-lacivertli kulübün X hesabından Galatasaray'ın paylaşımı alıntılanarak yapılan açıklamada, "Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz;“ Kişi kendinden bilir işi…” Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, Fenerbahçe şampiyon olacak" denildi.