08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.05.2024 20:22 | Son Güncelleme: 28.05.2024 20:37

Teklifleri doğruladı: Mourinho için karar vakti

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, "Yalnızca Türkiye'nin büyük takımlarından değil, başka yerlerden de teklifler var. Birkaç hafta içinde karar vermem gerekiyor. Çünkü artık vakit geldi" dedi
Teklifleri doğruladı: Mourinho için karar vakti

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in teknik direktörlük için görüşmelerde bulunduğu Jose Mourinho geleceğiyle ilgili konuştu. Yalnızca Türkiye'den değil, başka ülkelerden de teklif aldığını belirten Portekizli teknik direktör, birkaç hafta içinde kararını vereceğini söyledi. 

Mourinho, "Şu anda tüm teklifleri dinleme sürecindeyim. Yalnızca Türkiye'nin büyük takımlarından değil, başka yerlerden de teklifler var. Her şeyi masaya koyup düşünmeliyim. Hayatımda yer alan, benim için önemli olan insanlara danışmalıyım. Birkaç hafta içinde karar vermem gerekiyor. Çünkü artık vakit geldi" ifadelerini kullandı. 

Aziz Yıldırım haberleri yalanladı: Londra'da yüz yüze görüşeceğim

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan ve Mourinho'yu takımın başına getirme vaadinde bulunan Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktörle Londra'da yapacağı görüşmenin iptal edildiği yönündeki haberleri yalanladı. Yıldırım, "Bugün sosyal medyada yayılan, Londra'ya gitmeyeceğim yönündeki haberler yalandır. Kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızla yaptığım toplantılarda da belirttiğim gibi, cumartesi günü Londra'ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali'ni izleyeceğim. Yine konuşmalarımda ifade ettiğim gibi, Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim" açıklamasını yaptı.