19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.12.2023 17:23 | Son Güncelleme: 09.12.2023 19:22

Trabzonspor'dan Mete Kalkavan tepkisi: MHK ve TFF'nin kararları bundan sonra yok hükmünde

Trabzonspor, TFF ve MHK'nin hakem Mete Kalkavan'ın bir daha maç alamayacağına dair söz verdiğini ancak bu sözde durulmadığını savundu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Bundan sonra alacakları tüm kararlar; Trabzonspor için yok hükmündedir" ifadeleri yer aldı
Trabzonspor'dan Mete Kalkavan tepkisi: MHK ve TFF'nin kararları bundan sonra yok hükmünde

Trabzonspor Kulübü, Mete Kalkavan'ın Trendyol 1. Lig'de oynanan Bandırmaspor-Kocaelispor maçında VAR hakemi olarak görevlendirilmesine sert tepki gösterdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 4 Kasım'daki Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Kalkavan'ın VAR'da görev aldığı hatırlatılarak, "Yaptığı hatalarla Türk futbolunu lekeleyen VAR hakemi Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı. Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kurulu, bu şahsın bir daha 'asla' maç alamayacağını kulübümüze iletmişti" ifadeleri kullanıldı. 

Bir daha maç alamayacağı söylenen bir isme 4 hafta sonra görev verilmesinin, TFF ve MHK'nin bundan sonraki tüm söylem ve kararlarını niteliksiz ve güvenilmez kıldığı savunulan açıklama şöyle devam etti: "Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir. Söz verip sözünde durmayanlar! Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız. Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz."