23 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.02.2023 16:12 | Son Güncelleme: 06.02.2023 16:40

Yabancı futbol kulüplerinden başsağlığı mesajları

Avrupa'nın önemli futbol kulüpleri, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenlerin yakınları için başsağlığı mesajı yolladı
Yabancı futbol kulüplerinden başsağlığı mesajları

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası yabancı spor kulüpleri başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Barcelona

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından başsağlığı dileyen kulüplerden İspanya temsilcisi Barcelona, "Türkiye'deki deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte" ifadelerini kullandı.

Real Madrid

Real Madrid ise "Türkiye ve Suriye'yi etkileyen birkaç saat önce meydana gelen depremin haberini üzüntüyle öğrendik. Başkanımız ve yönetim kurulumuz, bu felaket nedeniyle derin üzüntü yaşıyor. Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileriz. Tüm yaraların hızla sarılması için dua ediyoruz" mesajını paylaştı.

Liverpool

İngiltere'nin Liverpool takımı, AFAD'ın depremden etkilenen iller için yayımladığı acil iletişim numaralarını paylaşarak, "Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dualarımız, bu büyük depremden etkilenenlerle..." ifadelerini kullandı.

Manchester City

Manchester City de "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yardım bekleyen vatandaşlara bir an önce ulaşılmasını temenni ediyoruz" mesajını yazdı.

UEFA

UEFA Twitter hesabından paylaştığı mesajında “UEFA ve Avrupa futbol camiasının düşünceleri, bu sabah meydana gelen yıkıcı depremden etkilenen Türkiye ve Suriye halkı ile birlikte” dedi.

Villarreal

Villarreal CF Twitter hesabından “Villarreal CF, Türkiye'nin güneydoğusunu ve Suriye'nin kuzeyini vuran korkunç depremden etkilenenlere dayanışmasını göstermek istiyor”ifadelerini kullnarak taziyelerini sundu.

Celta Vigo

Celta Vigo “Celta, Türkiye'nin güneydoğusunu ve Suriye'nin kuzeyini vuran depremde vefat edenlere ve etkilenenlere dayanışmasını göstermek istiyor” dedi.

Valencia

Valencia "Kalbimiz, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı depremde hayatını kaybedenlerle birlikte. Depremden etkilenen ailelere başsağlığı dileriz" sözleriyle desteğini paylaştı.

Cadiz CF

Futbol kulübü “Cádiz CF olarak Türkiye ve Suriye'yi etkileyen korkunç depremin kurbanlarına taziyelerimizi sunmak istiyoruz. Sizinleyiz” ifadelerini kullandı. 

Osasuna

Osasuna “Osasuna, sabah meydana gelen korkunç deprem için tüm desteğini Türkiye ve Suriye halklarına göndermek istiyor. Kalbimiz vefat edenler ve yakınlarıyla birlikte” ifadelerini kullandı.

Losc Lille

Losc Lille resmi Twitter hesabından “Bu Pazartesi günü, bölgeyi vuran şiddetli depremin ardından düşüncelerimiz, LOSC destekçilerinden oluşan geniş bir topluluğun yaşadığı Türkiye ve Suriye'ye gidiyor. Size güç ve cesaret diliyoruz” diyerek taziyelerini sundu.

Kaynak: AA