26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.05.2023 19:14 | Son Güncelleme: 31.05.2023 19:37

ChatGPT Plus aboneliğinin Türkiye fiyatı belli oldu

OpenAI tarafından geliştirilen ve dünya genelinde büyük ilgi gören yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'nin Plus sürümünün Türkiye fiyatı belli oldu. Aylık 499,99 TL ödeme yapan kullanıcılar iPhone'larına ChatGPT uygulamasını indirerek Plus aboneliğinden yararlanabilecek
ChatGPT Plus aboneliğinin Türkiye fiyatı belli oldu

ChatGPT'nin iOS uygulaması ABD'nin ardından beklendiği gibi dünya genelinde de kullanıma açıldı. Türkiye'de de App Store'a eklenen ChatGPT'nin ayrıca Plus aboneliği de bulunuyor ve standart yani ücretsiz olarak kullanılan sürüme göre çok daha fazla gelişmiş özelliği kullanıcısına sunuyor. Yurt dışında 20 dolarlık fiyat etiketiyle satılan abonelik fiyatı Türkiye'de 499,99 TL olarak belirlendi. Ancak bu ücrete Apple'ın komisyon ücreti de dahil ve bu nedenle abonelik ücreti daha yüksek bir seviyeye çıkıyor.

ChatGPT Plus, OpenAI tarafından sunulan bir abonelik hizmeti ve bu aboneliğe geçildiğinde şu özelliklerden yararlanılabiliyor:

Genel Erişim: ChatGPT Plus aboneliği, daha fazla kullanıcıya daha fazla erişim sağlıyor. Böylece, ChatGPT'yi kullanım yoğunluğu yaşansa da kesintisiz olarak hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. 

Daha Hızlı Cevap Süreleri: ChatGPT Plus kullanıcılarına, yanıtların daha hızlı bir şekilde alınabilmesi için öncelikli erişim veriyor. Bu, kullanıcı deneyimini iyileştirirken daha akıcı bir sohbet deneyimini ortaya çıkarıyor.

Uzun İçerikler: ChatGPT Plus, tek bir girişte 4096 karaktere kadar uzunlukta metin girişlerini destekliyor. Bu, daha uzun ve ayrıntılı sorular veya ifadeler için daha fazla esneklik sağlandığı anlamına geliyor.

Öncelikli Destek: ChatGPT Plus kullanıcıları, OpenAI destek hizmetlerinden de öncelikli olarak yararlanabiliyor, destek ekibinden hızlı yanıt alma ayrıcalığına sahip oluyor.