27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.06.2022 00:01 | Son Güncelleme: 15.06.2022 00:33

İyilik için Meta programı sivil toplum kuruluşlarına destek sağlıyor

Meta, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarına destek olabilmek amacıyla İyilik için Meta isimli yeni bir program başlatıyor
İyilik için Meta programı sivil toplum kuruluşlarına destek sağlıyor

İyilik için Meta programı üç temel bileşenden oluşuyor. İlk olarak, Meta Türkiye ekibinden uzmanlarla sivil toplum kuruluşlarını buluşturan online bir etkinlik düzenleniyor. Bu etkinlikte sivil toplum kuruluşlarının Meta platformlarını en etkin şekilde kullanmalarına yardımcı olacak kısa eğitimler sunulacak.

Ayrıca, misafir STK başkanları, Meta platformlarından nasıl yararlandıklarına dair tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Etkinlik, 16 Haziran Perşembe günü saat 14:00 - 16:00 arasında olacak. İlgi duyan tüm STK temsilcileri https://iyilikicinmeta.splashthat.com/ adresi üzerinden etkinliğe kayıt yaptırabilir. 

İyilik için Meta’nın ikinci bileşeni, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları için özel olarak oluşturulan e-öğrenme platformumuz. İyilik için Meta e-öğrenme platformu sayesinde, sivil toplum kuruluşu çalışanları kendileri için öncelikli konularda hazırlanmış 22 farklı modülden oluşan online eğitime ulaşabilecek. Eğitim modüllerinin tamamı Türkçe ve ücretsiz.

İyilik için Meta’nın son adımında ise, sivil toplum kuruluşlarının Meta platformlarındaki kampanyalarını desteklemek için onlara ücretsiz reklam kuponları hediye edilecek. Tüm bunlara ek olarak, sivil toplum kuruluşlarının Meta ürünleriyle ilgili yardım ihtiyacı duydukları herhangi bir zamanda doğrudan ulaşabilecekleri özel destek ekibi bulunuyor.

(Bu bir ilandır)