19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 17.11.2022 21:40 | Son Güncelleme: 17.11.2022 21:43

Netflix yeni özelliğini duyurdu: Artık eski sevgilinizin hesabınızı kullanmasını engelleyebilirsiniz

Netflix, kullanıcıların şifreyi değiştirmek zorunda kalmadan farklı cihazlardan çıkış yapabilmesini sağlayan yeni bir özellik eklediğini duyurdu
Netflix yeni özelliğini duyurdu: Artık eski sevgilinizin hesabınızı kullanmasını engelleyebilirsiniz

Netflix, kullanıcıların hesaplarına bağlı cihazlardan uzaktan çıkış yapmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik ekledi. Daily Mail’in haberine göre nihayet şifrenizi değiştirmek zorunda kalmadan eski sevgilinizin hesabınızı kullanmasını engelleyebileceksiniz. 

Erişimi ve Cihazları Yönet adı verilen seçenek, Hesap Ayarları'na eklendi ve hesaba bağlı tüm cihazları görüntüleyerek ödeme yapan kullanıcının basit bir tıklama ile oturumunu kapatmasına olanak tanıyor.

Netflix'in ürün inovasyon grubundaki ürün müdürü Charles Wartemberg, bu özelliğin, ayrılmadan önce eski eşlerinin hesaplarına giriş yapmasına izin vermiş olabilecek aboneler arasında çok talep edilen bir özellik olduğunu söyledi.

Bir abone, tanımadığı bir cihazda "Çıkış Yap"ı seçtikten sonra, Netflix ekstra güvenlik için parola değişikliği öneriyor, ancak bu adım zorunlu değil. Wartemberg salı günü yaptığı duyuruda, "Yoğun tatil sezonu yaklaşmışken, üyelerimizin çoğu hareket halinde olacak ve ailelerini ve arkadaşlarını görmek için seyahat ettikleri her yerde Netflix izliyor olacak. Bir otelde veya arkadaşınızın evindeyken hesabınıza giriş yapmak kolay ancak bazen insanlar oturumu kapatmayı unutur" dedi. Yeni özellik artık web, iOS ve Android'de dünyanın her yerindeki tüm üyelerin kullanımına sunuldu.