17 Nisan 2024, Çarşamba
Haber Giriş: 10.03.2023 10:59 | Son Güncelleme: 10.03.2023 11:44

Twitter Blue hizmeti Türkiye'de yayına girdi

Uzun zamandır birçok ülkede kullanılan Twitter Blue premium abonelik hizmeti Türkiye'de de yayına girdi. Abonelik fiyatı iOS kullanıcıları için aylık 209 TL, yıllık ise 2.199 TL olarak sunuldu
Twitter Blue hizmeti Türkiye'de yayına girdi

İlk kez 12 Aralık tarihinde yayına giren premium abonelik hizmeti Twitter Blue uzun süredir ABD ve diğer ülkelerde kullanılıyor. Türkiye'de de yeni yayına başlayan abonelik hizmetinin fiyatları twitter kullanıcılarının tepkisini çekti. 

Şimdilik yalnızca iOS'ta 

Twitter Blue'nun iOS sürümü aylık 209 TL, yıllık ise 2.199 TL ile kullanıcılara sunuldu. Web sürümünde bu fiyatlar aylık 150 ve yıllık 1.569 TL olarak öne çıkıyor. Android sürümlerde henüz hizmete girmeyen bu üyeliğin ABD'deki fiyatları 11 dolar ile 114,99 dolar arasında değişiyor.

Twitter Blue Nedir?

Twitter Blue, mavi onay işaretinin yanı sıra abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yolu sunmak amacıyla kurulmuş ücretli bir üyelik. Blue üyeliğinin Twitter'ı kişiselleştirmeye yardımcı olmak için tasarlandığı ve herkesin kullanımına sunulmadan önce en yeni özelliklere erişim olanağı sağladığı belirtiliyor.

Bu özellikler arasında,Tweeti Düzenleme, Yer İşareti Klasörleri, Özel uygulama simgeleri, NFT profil resimleri, özel temalar, özel gezinti, sohbet odaları sekmesi, popüler makaleler, okuyucu tweeti geri al, Sohbetlerde öncelikli sıralamalar, daha uzun videolar yükleme seçeneği, daha az reklam, daha uzun tweetler ve sms ile iki faktörlü kimlik doğrulama gibi birçok farklı seçenek yer alıyor.