19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.09.2024 14:53 | Son Güncelleme: 17.09.2024 16:01

Adli tıp sonucu ortaya çıktı: Narin boğularak öldürüldü

İstanbul Adli Tıp Kurumu, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yapılan incelemelerde küçük kızın 'boğularak öldürüldüğü'nün tespit edildiğini açıkladı
Adli tıp sonucu ortaya çıktı: Narin boğularak öldürüldü

Diyarbakır'da Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz deresine saklayan N.B. ile Narin'in annesi, ağabeyi ve akrabalarının da aralarında olduğu 11 şüpheli tutuklanmıştı. 

Tutuklu sayısı 12'ye yükseldi

Çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca F.G.'nin 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi H.G. savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan  tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 12'ye yükseldi.

Narin boğularak öldürüldü

İstanbul Adli Tıp tarafından yapılan incelemede TRT Haber'in haberine göre küçük kızın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

Narin'in kaybolduğu andan itibaren aramaların geciktirilmesinin ve delil karartılmasının nedeni de dikkatle araştırılıyor. Arama çalışmalarının sürdüğü 3'üncü günde, çıkan şüpheli yangın da bu kapsamda ekiplerin merceğinde. Biyolojik incelemede Narin'in vücudunda herhangi bir DNA izine rastlanamamıştı.