05 Ekim 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.09.2024 21:57 | Son Güncelleme: 30.09.2024 21:59

Ayşe Ateş: Asıl azmettiriciler dışarıda

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, "Hızlı bir şekilde davayı kapatmaya çalışıyorlar. Şu an yargılananların sanırım cezası verilip yarın dava bitecek. Asıl yargılanması gereken azmettiriciler dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor" dedi
Ayşe Ateş: Asıl azmettiriciler dışarıda

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasının ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Ayşe Ateş, davanın beklendiği gibi devam ettiğini belirterek, "Aslında beklediğimiz gibi oldu, dava devam ediyor. Hızlı bir şekilde davayı kapatmaya çalışıyorlar. Şu an yargılananların sanırım cezası verilip yarın dava bitecek. Ancak bizim için en ağır cezayı da verseler tatmin edici olmayacak. Çünkü asıl yargılanması gereken azmettiriciler, yani gerçek katiller diyebileceğimiz şahıslar, dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Ayrıca diğer 17 kişilik dosya da devam ediyor. Mücadelemiz devam ediyor. Ümidimiz, diğer dosyayla ilgili de yargılamanın en hızlı biçimde yapılması ve gerçek azmettiricilerin adil bir şekilde yargılanması" ifadelerini kullandı.