25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.11.2022 00:29 | Son Güncelleme: 25.11.2022 00:41

Baş Belası oyuncuları tedavi sürecini paylaştı

Turne dönüşü geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci Instagram hesaplarından tedavi sürecine ilişkin paylaşımda bulundular
Baş Belası oyuncuları tedavi sürecini paylaştı

Amasya'da Baş Belası oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Yaralılardan Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci son durumlarını Instagram hesabından paylaştı. 

"Haberlerin aksine gayet iyiyim"

Sergen Deveci medyada çıkan sağlığı konusundaki olumsuz haberlerin aksine durumunun iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Deveci Instagram hesabından, "Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum.
Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" ifadelerine yer verdi.

"Şimdi ayağa kalkma zamanı"

Oyuncu Ceyhun Fersoy ise "Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum…Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum…Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi…Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin…Şimdi ayağa kalkma zamanı…Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız…Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum…Arayan mesaj atan herkese. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. 3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz…Onlara ihanet etmeyeceğiz…" açıklamasında bulundu. 

"Her gün daha iyi olacağız"

Melis İşiten ise Instagramdan paylaştığı fotoğrafa, "Kaybettiklerimiz için her gün daha iyi olacağız. Sevginize bin şükür" notunu düşerek durumunun iyi olduğunu belirtti.