24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.12.2022 21:04 | Son Güncelleme: 26.12.2022 21:32

Best of Bundle 2022'den yılın eğlenceli, tuhaf ve unutulmaz haberleri

Haber uygulaması Bundle, 2022 yılının öne çıkan haberlerini ve haber mecralarını derledi. Best of Bundle 2022 seçkisinde kullanıcıların Gündem & Siyaset alanında en sevdiği mecralarda Gazete Oksijen de yer aldı
Best of Bundle 2022'den yılın eğlenceli, tuhaf ve unutulmaz haberleri

Türkiye ve dünyada yüz binlerce kullanıcının gündemi takip etmek için kullandığı Bundle, 2022’yi geride bırakırken yılın en eğlenceli, tuhaf ve unutulmaz haberlerinden oluşan bir seçki hazırladı. Best of Bundle 2022 adı verilen seçkide, yıl boyunca Bundle kullanıcılarının karşısına çıkan en sıra dışı haberler esprili bir dil ve eğlenceli görsellerle sunuluyor. 

Bu yıl gündem olmuş önemli başlıklara yer verilen projede ayrıca Bundle’da kullanıcıların severek okuduğu popüler mecralara Gündem & Siyaset, Bilim & Teknoloji, Yaşam & Eğlence ve Finans kategorileri altında yer veriliyor. Kullanıcıların Gündem & Siyaset kategorisinde en sevdiği mecralarda Gazete Oksijen'in yanı sıra BBC Türkçe ve NTV yer aldı. Finansta ise Bloomberg HT, Midas, Ekonomist, Marketing Türkiye kullanıcıların en sevdiği mecralar oldu. Bilim & Teknoloji'de ShiftDelete, Evrim Ağacı, Donanım Haber, Log, Webrazzi ve WebTekno öne çıkarken Yaşam & Eğlence alanında Oggusto ve Onedio yer aldı. 

Bundle kullanıcılarının uygulamada geçirdikleri toplam süre, okudukları haberler ve paylaşım sayıları gibi yıl boyunca oluşan istatistikler de Best of Bundle’da yer alanlar arasında. Best of Bundle 2022’ye Bundle Instagram ve Twitter hesabı ile web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.