26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.01.2023 22:02 | Son Güncelleme: 22.01.2023 22:44

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras saldırıya uğradı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bir restoranda yemek yerken saldırıya uğradı. Eski belediye çalışanı olduğu tespit edilen A.Ö. sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Saldırı anı mekanın kameralarına yansıdı
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras saldırıya uğradı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eşiyle birlikte Bodrum'a gelen Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran'ı dün akşam misafir etti. Başkan Aras, mekanda diğer masalarda bulunan Bodrumlularla selamlaştığı sırada, A.Ö. adlı kişinin önce sözlü ardından fiziki saldırısına uğradı. Araya giren kişilerce durdurulan A.Ö., Başkan Aras'ın şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Geceyi nezarette geçiren A.Ö. öğle saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 

Kameralara yansıdı

Yaşanan arbede anları, işletmenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, A.Ö'nün Başkan Aras'ın elini sıkmaya çalıştığı, sonrasında kendisine doğru çekerek sert fiziki müdahalede bulunmaya çalıştığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise Aras'ın koruması ile mekandaki diğer müşterilerin tartışmayı yatıştırmaya çalıştığı ve bu sırada mekanda bir süre arbede yaşanması yer alıyor.

Sosyal medya üzerinden açıklama

Gece yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Aras, "Olay, dün akşam misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın, beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilmesi ve şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir" dedi.