06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.10.2022 22:53 | Son Güncelleme: 09.10.2022 00:01

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları bugün buluşuyor

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Geleneksel Mezunlar Günü Buluşmasını bugün Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda gerçekleştireceklerini açıkladı
Boğaziçi Üniversitesi Mezunları bugün buluşuyor

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), bugün Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda bir araya gelecek. Dernekten yapılan açıklamada pandemi nedeniyle uzun süredir gerçekleştirilemeyen mezunlar buluşmasının, kampüs dışında yapılacağı açıklandı.

Açıklamada, "Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak 9 Ekim’de düzenlemek amacıyla 31 Ağustos tarihinde başvuru sürecini başlattığımız Geleneksel Mezunlar Günü Buluşmasına, Boğaziçi Üniversitesi Yönetimi tarafından izin verilmediği, 4 Ekim’de resmi olarak BÜMED’e bildirilmiştir. Kararın gerekçesi olarak da “planlanan etkinliğin geniş katılımlı nitelik taşıması ve o tarihte Güney Meydan ve çevresinde yürütülen çalışmaların tamamlanmamış olması” belirtilmiştir" ifadelerine yer verildi.  

Bugün saat 11.00'de yapılacak etkinlikte üniversiteyle ilgili güncel bilgilerin paylaşılacağı ve mezunlara BÜMED'in, Homecoming – Mezunlar Günü organizasyonuna dair devam eden çalışmalarının anlatılacağı duyuruldu.