27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.05.2023 23:07 | Son Güncelleme: 28.05.2023 23:13

Bolu Belediye Başkanı Özcan: İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmeli

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulundu. Özcan, "Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir" dedi
Bolu Belediye Başkanı Özcan: İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmeli

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'na istifa çağrısı yaptı. Özcan, "Sn Kılıçdaroğlu”na emekleri için teşekkür ederiz.. ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sn İMAMOĞLU derhal CHP nin başına geçmelidir. NOKTA" ifadelerini kullandı. 

Özcan Kılıçdaroğlu'nun basın açıklamasının ardından yaptığı diğer paylaşımında ise, "Ben mi yanlış anladım? Sn Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin, kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter.. Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin,13 yıldır umut verdiniz…bizi bu adama mahkum ettiniz. Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla İSTİFA ediniz!! Kazananlara bırakın" dedi. 

"Umudunuzu kaybetmeyin" diyen Özcan, "Soruyorlar diye söylüyorum..2019 da CHP artı İYİ parti ile yüzde 34 oranıyla, AKP artı MHP yüzde 63 olarak girdik seçime, Erdoğan da 2018 de yüzde 66 oy almıştı, 2019 seçim sonucu millet ittifakı yüzde 53, Cumhur ittifakı yüzde 45 aldı. Seçim nasıl kazanılır…bakınız! Bu adam yenilmez değil…" sözlerine yer verdiği bir paylaşım daha yaptı.