26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.05.2023 18:30 | Son Güncelleme: 25.05.2023 18:40

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu: Madem kanıt istiyorsun, çık karşıma

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yayına çıkma teklifini reddeden ve terör ile görüştüğünü ispatlamasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaroğlu, "Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma" dedi
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu: Madem kanıt istiyorsun, çık karşıma

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'da yaptığı konuşmada, "Sayın Kılıçdaroğlu TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütü ile görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlamazsan namertsin. Tekrar söylüyorum ispatlayamazsan namertsin" ifadelerini kullandı. Erdoğan, bu sözlerin ardından Kılıçdaroğlu'nun birlikte yayına çıkma teklifini "Senin derdin şöhret diyerek reddetti. 

Ancak Kılıçdaroğlu paylaşımında bu çağrısını terarlayarak, "Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!" ifadelerine yer verdi.