18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.05.2023 16:03 | Son Güncelleme: 11.05.2023 16:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Ne oldu da çekildi bilemiyorum, üzüldüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin, "Ne oldu da çekildi bilemiyorum, üzüldüm" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Ne oldu da çekildi bilemiyorum, üzüldüm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini duyurmasına ilişkin, "Tabii niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan milletimin vereceği karar" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

  • Şu anda alandaki katılım 100 bin. Bay bay Kemal duysun. Yolların kenarları gümbür gümbürdü. Önceki pazar günü başkent millet bahçesinde ayrı bir destan yazdınız. Ankara'mız çok güçlü bir duruş sergiliyor.
  • Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabii niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan milletimin vereceği karar. 
  • 14 Mayıs, Kılıçdaroğlu'nun bay bay Kemal olacağı gündür. Vesayetçilerden, tefecilerden kurtardığımız Türkiye'ye bunlar ne verebilir. Milletimiz size kendi kaderini teslim etmez.