22 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.10.2024 13:35 | Son Güncelleme: 22.10.2024 13:40

Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye tepki: Yarını bekleyin, herkesin maskesini indireceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki ifadelerine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da tepki gösterdi. Dervişoğlu açıklamasında "Yarını bekleyin, herkesin maskesini indireceğiz" ifadelerini kullandı
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye tepki: Yarını bekleyin, herkesin maskesini indireceğiz

Yarın partisinin grup toplantısında konuşacak olan İyi Parti lideri Dervişoğlu sosyal medya hesabından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki ifadeleri hakkında açıklamada bulundu. Dervişoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir. Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir. Gün; Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir! Yarını bekleyin! Herkesin maskesini indireceğiz!..

Ne olmuştu?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis'teki grup toplantısında PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkında "Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar çoktur. Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, Umut Hakkı'nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın" ifadelerini kullandı.