04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 27.12.2023 09:44 | Son Güncelleme: 27.12.2023 10:11

Emniyete verilen lüks araçlar İstanbul'da göreve başladı

Operasyonlarda ele geçirilerek emniyete tahsis edilen 23 lüks araç, İstanbul'un farklı noktalarında hizmete başladı. Ekonomist Mahfi Eğilmez'in "Trafik polisinin Mercedes'e bindiğini gören enflasyonun düşeceğine inanır mı?" paylaşımı sosyal medyada gündem oldu
Emniyete verilen lüks araçlar İstanbul'da göreve başladı - Resim: 1

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyete tahsis edilen 23 lüks araç, kentin farklı noktalarında hizmete başladı. Fatih, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü ve Beşiktaş'ta görev yapacakları konumlara getirilen otomobillere ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çekerek araçları inceledi.

Emniyete verilen lüks araçlar İstanbul'da göreve başladı - Resim: 2

Taksim Meydan'da trafik ekip aracı olarak kullanılacak otomobilleri inceleyen vatandaşlardan Mithat Özdemir, uygulamayı son derece doğru bulduğunu söyledi. Özdemir "Olması gereken bu, bütün kara para aklayanlarla ilgili aynı işlemlerin yapılması lazım. Bu konuda duyarlılık arttı. Bu anlamda da kutluyorum. İnşallah devamı gelir. Bunlardan da kamu adına hesap sorulur" diye konuştu.

Emniyete verilen lüks araçlar İstanbul'da göreve başladı - Resim: 3

Kadir Yakıcı da otomobilleri beğendiğini ifade ederek, "Bu şekilde devletimize hizmet vermesi güzel olmuş" ifadesini kullandı.

Emniyete verilen lüks araçlar İstanbul'da göreve başladı - Resim: 4

Karaköy Meydanı'ndaki aracı inceleyen Agah Altun da "Çok yakışmış, algı olarak da güzel bir şey. Böyle araçlar Dubai'de var, bizde de olması gayet hoş" dedi.