21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 15.08.2022 13:20 | Son Güncelleme: 15.08.2022 13:36

Fotoğraflarla İstanbul'da bugün: Sağanak yaşamı felç etti

İstanbul genelinde yağış hayatı olumsuz etkilerken, bazı sokak ve iş yerlerinde su baskınları oluştu, vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı. İşte megakentte sağanak ile birlikte yaşananlar...
Kaynak: AA
Fotoğraflarla İstanbul'da bugün: Sağanak yaşamı felç etti - Resim: 6

Fatih Yenikapı'da alt geçitte su birikintisi oluştu. 2 aracın mahsur kalması üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yol ulaşıma kapanırken, itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor.

Fotoğraflarla İstanbul'da bugün: Sağanak yaşamı felç etti - Resim: 7


Sarıyer'de İstinye sahilinde denizin yükselmesi sonucu yol tamamen suyla kaplandı. Kağıthane Deresi'nin de yağış nedeniyle yükseldiği ve taşma noktasına geldiği görüldü.

Fotoğraflarla İstanbul'da bugün: Sağanak yaşamı felç etti - Resim: 8


Yağış, Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde de etkili oldu. Esenyurt'ta Beysan Sanayi Sitesi girişinde su birikmesi nedeniyle ilerlemekte vatandaşlar güçlük yaşadı. Haramidere Metrobüs Durağı üst geçidinde bir kişi merdivenden kayarak düştü.

Fotoğraflarla İstanbul'da bugün: Sağanak yaşamı felç etti - Resim: 9

Beykoz'da bir alışveriş merkezinin çatısının bir bölümü yağış nedeniyle çöktü. Olayda yaralanan olmazken itfaiye ve belediye ekipleri, bölgedeki çalışmalarının ardından olay yerinden ayrıldı. Çevrede güvenlik önlemi alındı.