28 Mayıs 2025, Çarşamba
Abone Ol Giriş yap
Advertisement
Haber Giriş: 23.03.2025 20:10 | Son Güncelleme: 23.03.2025 20:13

Hacettepe Üniversitesinde eylem ve etkinliklere yasaklama

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünce fakülte, enstitü ve yüksekokullara gönderilen yazıda, Ankara Valiliği'nin kentte 25 Mart'a kadar aldığı toplantı, gösteri ve basın açıklamalarını yasaklama kararına uygun hareket edilmesi istendi
Hacettepe Üniversitesinde eylem ve etkinliklere yasaklama
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

Ankara Valiliği, 21 Mart Cuma saat 14.00'ten 25 Mar Salı saat 23.59’a kadar kent genelinde açık ve kapalı alanlarda gerçekleştirilecek toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, stand açma, oturma eylemi, imza kampanyası gibi etkinlikleri yasaklamıştı.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünce fakülte, enstitü ve yüksekokullara gönderilen yazıda, valiliğin kararı hatırlatılarak, eğitim-öğretim ve sağlık hizmetlerinde aksama olmadan, valilik kararına uygun hareket edilmesi istendi.