03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.02.2023 13:57 | Son Güncelleme: 19.02.2023 21:42

Haluk Levent: Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon lira harcama yapmış

Haluk Levent, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ahbap ile ilgili sözlerine "Bu konuda hiçbir şey demeyeceğim" diye yanıt verdi ancak MHP milletvekillerine ve il örgütlerine teşekkür etti. Levent, AHBAP ekibinin toplanan bağışların 504 milyon lirasını ihtiyaçlar için harcadığını da açıkladı
Haluk Levent: Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon lira harcama yapmış

Ahbap'ın kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, deprem bölgesine gönderilen yardımların AFAD'a ulaştırılması gerektiğini söyledi. Levent, Hiçbir şeyi Ahbap olarak tek başımıza yapmadık. Bağışçı ve gönüllerimizden gelen 500’den fazla TIR’ı ihtiyaç alanlarına yönlendirdik. STK’larla koordineli olarak binlerce TIR’ı ihtiyaç alanlarına ulaştırdık" dedi. Hürriyet gazetesinden Hande Fırat'a konuşan Levent, geçen hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili sözlerine de yanıt verdi.

"Zaman her şeyin anlaşılması için en güzel ilaçtır"

"Bu konuda hiçbir şey demeyeceğim. Zaman her şeyin anlaşılması için en güzel ilaçtır" ifadelerini kullanan Levent, "MHP milletvekilleri ve il örgütlerine teşekkür ediyorum. Hiçbir lince maruz bırakmadılar. Demek ki bizim çalışmalarımızı görüyorlar" diye konuştu. 

Bahçeli, geçen hafta partisinin grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, "Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar televizyonlarda yer almamalı" ifadelerini kullanmıştı. 

Ahbaplar bağışların 504 milyon lirasını harcadı

Levent, paylaştığı bir başka tweet'te AHBAP ekibinin toplanan bağışın 504 milyon lirasını harcadığını paylaştı ve şu sözleri kaydetti:

"Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon ₺ harcama yapmış. @turmob ile yapılan faaliyetlerle ilgili öncelikle 06.02.2023-28.02.2023 tarihlerini kapsayan döneme ait Özel Amaçlı Güvence Denetimi yapılacak daha sonra da bu denetimlerini 3 aylık dönemler itibariyle gerçekleştirecek."