26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.09.2022 00:19 | Son Güncelleme: 08.09.2022 01:02

İzmir'de 9 Eylül kutlamalarının yapılacağı ve Tarkan'ın sahne alacağı platform çöktü

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde ve Tarkan konserinde kullanılmak üzere kurulan sahne çöktü. Belediye Başkanı Tunç Soyer, can kaybı ve yaralanmanın olmadığını açıkladı. Tarkan, "Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız" dedi
Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Kordonboyu'na kurulan sahnenin üst kısmı, işçilerin çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Polis ekipleri de platform çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kurulan platformda şehrin kurtuluşu için düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra şarkıcı Tarkan da sahne alacaktı.

Belediye Başkanı Soyer'den açıklama

Olay sonrası İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer Twitter hesabından açıklama yaptı. Soyer, "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız" dedi.

Tarkan: Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız

Bir açıklama da ünlü sanatçıdan geldi. Tarkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.