19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 25.05.2023 22:55 | Son Güncelleme: 26.05.2023 08:11

Kılıçdaroğlu: Kredi kartı borçlarınızı hazine devralacak

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu hem SMS hem de Twitter hesabından yaptığı açıklamada vatandaşlara seslendi, "Kredi kartı borçlarınızı hazine devralacak" dedi
Kılıçdaroğlu: Kredi kartı borçlarınızı hazine devralacak

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için rakip liderlerin seçmenlere yönelik vaatleri sürüyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlerin cep telefonlarına biriken kredi kartı borçları hakkında bir kısa mesaj gönderdi.

Kısa mesajda, "Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak” ifadeleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven sandığa gelsin"

Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından "Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size… Vatanını seven sandığa gelsin!" notuyla bir video yayınladı, kredi kartı borçlarıyla ilgili vaadinin detaylarını anlattı.