27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.11.2023 20:22 | Son Güncelleme: 23.11.2023 20:30

Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti. Yavaş ziyarete ilişkin, “Genel Başkanımızın selamını getirdim, bundan sonrası için bir gelişme olur mu olmaz mı bilmiyorum" açıklamasını yaptı
Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü. Başkan Mansur Yavaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

Yavaş, "Bundan sonrası için bir gelişme olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yani bir içerik olarak ben bir şey isteme durumunda da değildim. Çünkü sonuç itibarıyla partilerin de yetkili kurulları var. Sadece onu ilettim ve daha sonrasında herhalde parti kurulları gerek görürlerse bir açıklama yaparlar." diye konuştu.
Bir gazetecinin, "Akşener'in sizi destekleme konusunda herhangi bir değerlendirmesi oldu mu?" sorusuna Yavaş, "Nezaket ziyareti. Ben o konulara hiç girmedim. Şimdi benim öyle bir yetkim yok, talep etme yetkim de yok. Ben sadece yeni seçilen genel başkanın selamlarını ilettim." yanıtını verdi. CHP Genel Başkanı Özel'in Akşener ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine de Yavaş "Buna artık kendileri karar verirse bilgilendirirler herhalde." dedi.

Kaynak: AA