02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.10.2023 15:29 | Son Güncelleme: 11.10.2023 15:55

Meral Akşener'den Erdoğan'a çağrı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından Recep Tayyip Erdoğan'a "Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin" çağrısında bulundu
Meral Akşener'den Erdoğan'a çağrı

Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda ittifak siyasetini eleştirdi.  İYİ Parti Genel Başkanı "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor sayın Recep Tayyip Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu? 

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'ten ayrılırken, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. "Cumhur İttifakı'na yeni partilerin katılması söz konusu olur mu? Bir çağrınız oldu, bu İYİ Parti'ye mi yönelikti?" sorusu üzerine Erdoğan, "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir. Zaten diğerleri Cumhur İttifakı'nda belli. Ne kadar katılım güçlü olursa, ülkemizin menfaatine o denli hayırlı olur" ifadesini kullandı.