25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 16.12.2022 16:51 | Son Güncelleme: 16.12.2022 17:50

Metro City AVM''nin yangın sonrası son hali

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Metro City AVM'de çıkan yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları tamamlandı
Kaynak: AA
Metro City AVM''nin yangın sonrası son hali - Resim: 1

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Metrocity AVM´de saat 12.45 sıralarında yangın çıktı. Yangının ardından kısa sürede Büyükdere Caddesi bir anda simsiyah dumanlara teslim oldu. Yangına, 34 araç 106 personelle müdahale edildi. Yangın AVM'nin çatı tarafında çıktı ve tahliyeler kısa sürede yapıldı.

Metro City AVM''nin yangın sonrası son hali - Resim: 2

Yangına Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Sultangazi itfaiye ekipleri müdahale etti. Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından yapılan açıklamada, yangında can kaybı ve yaralanan olmadığı bildirildi. Metronun Metrocity girişini emniyet ekipleri güvenlik tedbiri kapsamında kapattı. Diğer giriş ve çıkışların açık olduğu ve yolcuların yönlendirildiği öğrenildi.

Metro City AVM''nin yangın sonrası son hali - Resim: 3

Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından yapılan açıklamada,yangının mühürlü bir işletmenin çatısında çıktığını, detaylı bilgiye itfaiyenin raporu sonucunda ulaşılacağını belitti.Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan yoğun duman, çevre ilçelerden ve Anadolu Yakası'ndan da görüldü.

Metro City AVM''nin yangın sonrası son hali - Resim: 4

Tahliyesi kısa sürede sağlanan ve bir çok ekibin görev aldığı yangın 12.45'te başladı ve saat 14.03'te kontrol altına alındı.