18 Ekim 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.06.2024 21:11 | Son Güncelleme: 21.06.2024 21:18

MHP'li Ataman: Gündemimizde günübirlik siyasi menfaat hesaplarının yeri yok

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Bursa'da partisinin bayramlaşma programında konuştu. Büyükataman, "Bizim gündemimizde günübirlik siyasi menfaat hesaplarının yeri yoktur ve hiçbir zaman olmamıştır. Bizim için her şeyden önce Türkiye gelir" ifadelerini kullandı
MHP'li Ataman: Gündemimizde günübirlik siyasi menfaat hesaplarının yeri yok

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Partimiz, 'önce ülkem ve milletim' anlayışıyla varlığını Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına adamış aşılmaz bir surdur. Bizim gündemimizde günübirlik siyasi menfaat hesaplarının yeri yoktur ve hiçbir zaman olmamıştır. Bizim için her şeyden önce Türkiye gelir" dedi. Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanlığınca Kültürpark'taki bir çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, dargınlıkların, küslüklerin son bulmasını, Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye ve Türk İslam alemine birlik, beraberlik ve barış getirmesini temenni etti.

Cumhur İttifakı'nın, Türkiye'ye içeriden ve dışarıdan düşmanlık yapanlar karşısında milletin bekası için kurulduğunu ve yalnızca büyük Türk milletine bağlı bir milli irade olduğunu savunan Büyükataman, şunları kaydetti: "Bu irade, Türklüğün istikbal garantisi, Türk devletinin güçlü ve milli duruşudur. Bizim önceliğimiz, Türk milletinin güveni ve refahıdır. Milliyetçi Hareket Partisinin duruşu, aziz milletimizin duruşudur, sözü milletimizin sözüdür. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran iradenin takipçisi, milletimizin birleştirici gücüdür. Partimiz, 'önce ülkem ve milletim' anlayışıyla varlığını Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına adamış aşılmaz bir surdur. Bizim gündemimizde günübirlik siyasi menfaat hesaplarının yeri yoktur ve hiçbir zaman olmamıştır. Bizim için her şeyden önce Türkiye gelir. Milliyetçi Hareket Partisi, çağları aşan vizyonuyla Türk milletini yeni yüzyıla başı dik taşıyacak iradenin adıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin mukavemet gücü, milli birlik ve kardeşliğimizin teminatıdır."

MHP'nin, parçalanmış Türkiye hayali kuranların önündeki en büyük engel olduğu görüşünü dile getiren  Büyükataman, konuşmasını şöyle tamamladı: "Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur İttifakı'na saldıranların gerçek rahatsızlıkları, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatma irademizin sarsılmadan devam etmesidir. Bu kirli emel sahiplerinin hedefi, Türkiye sevdamız ve Türk milletinin birliğidir. Yüce Allah'ın izniyle bu karanlık emellere geçit vermeyecek, Türkiye Cumhuriyeti'ni paramparça etmek isteyen emperyalizmin bölücü planlarını bozmaya devam edeceğiz."

 

Kaynak: AA